Toaler

Inficerede bihuler

Spørgsmål

Spørgsmålet er om min 14-årige datter, der lider af bihulebetændelse.

Hun har haft en x-ray og en CT-scanning. Hun er nu på aggressiv antibiotisk behandling af metronidazol, flucloxacillan og andet antibiotikum fire gange om dagen alle givet via blodet.

Da hendes 1g paracetamol løber ud af hendes temperaturspidser på mellem 37 og 37,5 grader, der nu er meget lavere end for to dage siden.

Jeg har fortalt alle hendes bihuler er smittet til benet.

Præcis hvad vi beskæftiger os med her? Min datter er i så megen smerte!

Svar

Wow! Det lyder virkelig usædvanligt. Inficerede bihuler normalt ikke kræve, at sådanne aggressive behandlinger.

Sporet kan være denne sætning »smittet til benet '- det lyder snarere som om hun har infektion i knoglen af ​​kraniet - ikke sinus hulrum men selve knoglen, hvilket gør sinus hulrum.

Bone infektioner er temmelig usædvanligt, og normalt ikke er i hovedet eller ansigtet - har de brugt ordet "osteomyelitis '?

Dette er den medicinske betegnelse for en knogle infektion. Teoretisk ville det være muligt for en dårlig sinus infektion kan forårsage dette.

Den anden mulighed er, at infektionen er forårsaget af en resistent bakterie, og så kræver mere aggressive antibiotika - selvom ingen 'metronidazol, «eller» flucloxacillan' er særligt aggressive - det er at give af dem via blodet, hvilket er aggressiv.

Men bihuler ikke har specielt gode blodforsyning så højere doser af antibiotika kan opnås ved hjælp af denne rute.