Toaler

Hvordan kan jeg behandle køresyge?

Spørgsmål

Når jeg rejser på en flyvemaskine jeg altid virkelig syg med hovedpine og sygdom. Jeg har prøvet alle de over-the-counter rejse medicin.

Problemet er, at jeg vil til Tyrkiet snart og jeg spekulerede på, hvis du kunne anbefale noget til mig?

Især da jeg har tre små børn at passe på flyet.

Svar

Den første nyttigt tip, jeg kan give dig er at kontakte flyselskabet før din foreslåede flyvning til at forklare de problemer, som du har oplevet på tidligere ture.

Dette vil sætte dem til at alarmere kabinebesætningen personale til dine behov ved at kræve hjælp til de tre børn i hele rejsen.

Hvis du ikke er så travlt med at klare de krav om at være mor, vil du være mere tilbøjelige til at være i stand til at slappe af og nyde turen.

Du nævner hovedpine, at du lider, når de flyver som gør mig spekulerer på, om du kan have et problem med din næse og bihuler.

Det ville være værd at spørge din læge til at have et kig på dine ører, næse og hals. Du kan drage fordel af brugen af ​​en simpel decongestant næsedråber indpodet op næseborene en time før start og landing.

Den rene besværet farende for at få alt klar inden ferien, rejser til lufthavnen, de forsinkelser, og omsorg for tre børn ville give de fleste mennesker en hovedpine!

Tilsæt frygt for, at du kommer til at lide og endda sygdom, og det er ingen overraskelse, at du er bekymret for flyvningen.

Lad lufthavnspersonale på jorden, og kabinepersonalet hjælpe dig, så prøv at slappe af, undgå alkohol før og under flyvningen, og drikker små mængder vand ofte.

Hvis lægen mener, at en decongestant kan hjælpe, så prøv det. Forhåbentlig vil alt dette kombineres for at hjælpe dig til at nyde flyrejser.

Du kan finde andre interessante oplysninger om flyvende og rejser. Jeg håber du har en god ferie!