Toaler

Naseptin nasal fløde (chlorhexidin, neomycin)


Vigtigste anvendelse Aktiv ingrediens Producent
Infektion af næsen Klorhexidinsæben, neomycinsulfat Alliance Pharmaceuticals

Hvordan fungerer det?

Naseptin nasal creme indeholder to aktive ingredienser, klorhexidinsæben og neomycinsulfat.

Chlorhexidingluconat har en antiseptisk virkning mod en lang række bakterier, gær og nogle svampe og vira. Det dræber mikroorganismer forbundet med forskellige milde infektioner i huden.

Neomycinsulfat er et antibiotikum af aminoglycosid typen. Det dræber bakterierne, så beskrives som bakteriedræbende i aktion. Det virker ved at indtaste bakterieceller og gribe ind i produktionen af ​​proteiner, som bakterierne brug for at dele og formere sig. Denne hurtigt dræber bakterierne.

Denne kombination af ingredienser anvendes til at udrydde en type bakterie kaldet stafylokokker fra indersiden af ​​næsen. Cremen påføres inde i næseborene både at behandle og forebygge nasal infektioner med denne type bakterier.

Hvad bliver det brugt til?

  • Udryddelse af stafylokok bakterier fra næseborene at forebygge og behandle infektioner.

Advarsel!

  • Du bør ikke bruge denne medicin umiddelbart efter vask dit ansigt, da sæber kan nedsætte virkningen af ​​medicinen.
  • Undgå blegning af stoffer, der har været i kontakt med denne creme, som brune pletter kan udvikle på stoffet.
  • Langvarig brug af denne medicin bør undgås, især hos børn, ældre og personer med nedsat hørelse. Langvarig brug af neomycin kan føre til følsomhed i huden, høreproblemer eller nyreproblemer.

Ikke anvendes i

  • Allergi over for chlorhexidin.
  • Allergi over for peanuts eller soja.
  • Allergi over for antibiotikummet neomycin

Denne medicin bør ikke anvendes, hvis du er allergisk over for nogen af ​​dets bestanddele. Oplyse Deres læge eller apotek, hvis du tidligere har oplevet sådan en allergi.

Hvis du føler, du har oplevet en allergisk reaktion, stoppe med at bruge denne medicin og informere din læge eller apoteker med det samme.

Graviditet og amning

Visse lægemidler bør ikke anvendes under graviditet eller amning. Dog kan andre lægemidler benyttes sikkert i graviditet eller amning giver fordelene for moderen opvejer risikoen for det ufødte barn. Altid informere din læge, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, før du bruger nogen form for medicin.

  • Der er ingen kendte skadelige virkninger, når denne medicin bruges af gravide eller ammende mødre.

Bivirkninger

Medicin og deres mulige bivirkninger kan påvirke de enkelte mennesker på forskellige måder. Følgende er nogle af de bivirkninger, der vides at være forbundet med dette lægemiddel. Bare fordi en bivirkning er angivet her, betyder det ikke, at alle mennesker, der bruger denne medicin vil opleve denne eller enhver bivirkning.

  • Hudirritation.

De bivirkninger, der er anført ovenfor, kan ikke omfatte alle de indberettede bivirkninger ved medicinen producenten.

For mere information om andre mulige risici forbundet med denne medicin, skal du læse de oplysninger, der følger med medicin eller konsultere din læge eller apotek.

Hvordan kan denne medicin påvirker anden medicin?

Der er ingen kendte interaktioner med dette præparat.

Andre lægemidler indeholdende de samme aktive ingredienser

Der er i øjeblikket ingen andre medicin til rådighed i Europa, der indeholder både klorhexidin og neomycin som de aktive ingredienser.