Toaler

Minims oxybuprocain hydrochlorid


Vigtigste anvendelse Aktiv ingrediens Producent
Lokal anæstesi Oxybuprocain hydrochlorid Chauvin

Hvordan fungerer det?

Oxybuprocain er en lokalbedøvelse. Det bruges midlertidigt at blokere smerte "message", der sendes langs de nerver, der forbinder øjnene til hjernen.
Oxybuprocain anvendes som dråber til øjet for at lindre eller forebygge smerter i øjet uden at påvirke andre områder af kroppen.

Hvad bliver det brugt til?

  • Smerter i øjet

Advarsel!

  • Denne medicin kan få din vision at sløre midlertidigt, efter at du har anvendt den i øjet. Må ikke køre bil eller betjene maskiner, indtil dette er forsvundet.
  • Hornhinden kan blive beskadiget ved længere tids anvendelse af bedøvende øjendråber.

Graviditet og amning

Visse lægemidler bør ikke anvendes under graviditet eller amning. Dog kan andre lægemidler benyttes sikkert i graviditet eller amning giver fordelene for moderen opvejer risikoen for det ufødte barn. Altid informere din læge, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, før du bruger nogen form for medicin.

  • Sikkerheden af ​​dette lægemiddel under graviditet og amning er ikke fastlagt. Søge lægehjælp fra din læge.

Bivirkninger

Medicin og deres mulige bivirkninger kan påvirke de enkelte mennesker på forskellige måder. Følgende er nogle af de bivirkninger, der vides at være forbundet med dette lægemiddel. Fordi en bivirkning er angivet her, betyder det ikke, at alle mennesker, der bruger denne medicin vil opleve denne eller enhver bivirkning.

  • Stikkende fornemmelse i øjet

De bivirkninger, der er anført ovenfor, kan ikke omfatte alle de indberettede bivirkninger ved stoffet producenten.
For mere information om andre mulige risici forbundet med denne medicin, skal du læse de oplysninger, der følger med medicin eller konsultere din læge eller apotek.

Hvordan kan denne medicin påvirker anden medicin?

Ingen rapporteret signifikante interaktioner.