Toaler

Dalivit multivitamin dråber


Vigtigste anvendelse Aktiv ingrediens Producent
Vitamintilskud Vitamin A, B1, B2, B3, B6, C og D2 Boston Healthcare Limited

Hvordan fungerer det?

Dalivit multivitamin dråber er en multivitamin præparat, indeholdende de fedtopløselige vitaminer A og D 2 (ergocalciferol), og de ​​vandopløselige vitaminer C (ascorbinsyre), B 1 (thiamin), B 2 (riboflavin), B 3 (nikotinamid eller niacin) og B 6 (pyridoxin).

Vitaminer er stoffer, der kræves af kroppen i meget små mængder til at opretholde en sund vækst og udvikling, og er i involveret i talrige biologiske aktiviteter i kroppen.

Med undtagelse af D-vitamin, kan vitaminer ikke kan produceres af kroppen, og derfor fremstillet udelukkende fra kosten. Mangel på tilstrækkelige mængder af enhver af disse vitaminer i kosten kan resultere i konkrete vitaminmangelsygdomme. Vitaminmangel kan undertiden producere alvorlige konsekvenser, især hos spædbørn og børn. For eksempel kan en mangel på vitamin D føre til blød, dårligt udviklet knogle (rakitis), der forårsager hæmmet vækst.

Mens de fleste raske voksne, får alle de vitaminer, de har brug for fra en god kost, børn i voksealderen har højere vitamin krav, som måske ikke altid opfyldes af deres kost, især hvis de går igennem en kræsen scene. Dalivit dråber kan gives til babyer og børn til at supplere vitaminer erhvervet i kost og hjælpe med at forhindre vitaminmangel lidelser.

Hvad bliver det brugt til?

  • Vitamintilskud at forebygge vitaminmangel og fremme normal vækst og sundhed hos spædbørn og børn.

Hvordan giver jeg det?

  • Babyer i alderen fra seks uger til et år bør gives 7 dråber dagligt.
  • Børn i alderen 1 til 12 år bør gives 14 dråber dagligt.
  • Placer dråber direkte på bagsiden af ​​barnets tunge vha. pipetten med lægemidlet.

Advarsel!

  • Må ikke overstige den anførte dosis. Når du bruger denne multivitamin præparat, bør du også tage hensyn til vitaminer, der er opnået fra kosten, for at undgå for stort indtag. Dette er mest vigtigt for fedtopløselige vitaminer A og D, da disse kan ophobes i kroppen. Vitamin A og D findes i kilder såsom levertran eller andre fisk lever olier. Spørg din læge eller apoteket til råds.

Ikke anvendes i

  • Allergi over for en ingrediens.
  • Dalivit multivitamin dråber er specielt udviklet til babyer og børn, og anbefales ikke til voksne.

Denne medicin bør ikke anvendes, hvis dit barn er allergisk over for nogen af ​​dets bestanddele. Oplyse Deres læge eller apoteket, hvis dit barn tidligere har oplevet sådan en allergi.

Hvis du føler dit barn har oplevet en allergisk reaktion, stoppe med at bruge denne medicin og informere din læge eller apoteker med det samme.

Bivirkninger

  • Ingen bivirkninger er blevet rapporteret med denne medicin, når det anvendes i den anbefalede dosis.

For mere information om andre mulige risici forbundet med denne medicin, skal du læse de oplysninger, der følger med medicin eller konsultere din læge eller apotek.

Hvordan kan denne medicin påvirker anden medicin?

Denne medicin er ikke kendt for at påvirke anden medicin.

Andre lægemidler indeholdende de samme aktive ingredienser

Abidec