Toaler

Hvad skal kigge efter i hårprodukter

En kombination af produkter og værktøjer såsom ruller kan gøre underværker for livløst hår.

Lær at spotte must-have ingredienser, når du vælger produkter, der lover fuld, skinnende blankt hår

Online skønhed detailhandler lookfantastic.com hjælper adskille fakta fra fiktion, når det kommer til hårplejeprodukter og hvordan man bruger dem...

1.. Kan skifte shampoo gøre dit hår ser sundere?

Hvad skal du se efter i hårprodukter. 1.. kan skifte shampoo gøre dit hår ser sundere?
Hvad skal du se efter i hårprodukter. 1.. Kan skifte shampoo gøre dit hår ser sundere?

Hår ikke bliver resistente over for din shampoo over tid, men hvis du har en fedtet hår type eller du style den med et produkt, der indeholder voks, så prøv at bruge en god udrensning shampoo hver par uger til at afklare dit hår og fjerne oprustning.

INGREDIENSER skal kigge efter: Limonen og andre citronsyre tilsættes shampoo til at afbalancere den pH alkaliske rengøringsmidler, der anvendes som opløsningsmidler. Eddikesyre er et mildt sammensatte kendt for sine afkalkninger evner, så det vil løfte døde hud og snavs fra overfladen af ​​hovedbunden, hvilket gør det ser sundere.

2.. Kan du gøre flad, fint hår ser fuld af kroppen?

En kombination af produkter og værktøjer såsom ruller kan gøre underværker for livløst hår, bare sørg for din styling metoder resulterer ikke i krus.

INGREDIENSER skal kigge efter: Polyquaternum-10 er godt absorberet af hår proteiner, så det anvendes i shampoo til at øge kroppen. Det kan også reducere statisk elektricitet samt tilskynde til blødhed og shininess.

3.. For virkelig ren hår, du altid skal "skumme, skyl og gentag '?

Et grundigt skyl med en udrensning shampoo er normalt bedst, ved hjælp af samme shampoo mere end én gang, vil ikke opnå noget nyt med den anden vask.

INGREDIENSER skal kigge efter: Overfladeaktive - overflade-virkende midler - kombinere olie og vand, der tiltrækker agenter til at trække fedtet snavs ud af håret og vaske det væk. Ammonium-laurylsulfat er en højt skum overfladeaktivt stof, som forstyrrer hydrogenbindinger i vand, gør det muligt at trænge ind i håret for en dybere rengøring.

4.. Er skylning med iskoldt vand efter en shampoo giver dig mere skinnende hår?

En isnende koldt brusebad kan gøre dig opmærksom, men det vil ikke øge glans af dine låse. Se efter produkter, der vil tilføje glans til dit hår i stedet, og blowdry til en glat finish.

INGREDIENSER skal kigge efter: Silicone-baserede kemiske dimethicone kan gøre hår ser blankere ved at lukke håret neglebånd, og det kan også forhindre sammenfiltring. Behentrimonium chlorid, en voks-lignende forbindelse, er et antistatisk anvendes i balsam. Cetrimoniumchlorid er en vandopløselig kvaternær forbindelse anvendt som et plejemiddel, der giver glans til håret.

Andre mennesker også læse:

Hvordan til at behandle tyndere hår: Hvordan til at behandle udtynding og faldende hår, plus en ny middel, der kunne hjælpe.

Ferie hår hjælp: Celeb frisør Jason Cocking rådgiver om præ-ferie hår prep og hvordan man kan holde sluserne i god form, mens du er væk.

Kelly Hoppen krøllede hår tips: Kelly deler hemmeligheder, der holder hendes hår i tip-top fabelagtige tilstand.