Toaler

Hud og hår

Hud og hår

Hvordan vi ser og føler har en hel del med, hvordan vi ser ud. Vores hud og hår er altid på displayet, og vi kan nogle gange ikke føler vores bedste, hvis de ikke ser sund. Vores ekspertteam har givet faktablade på de mest almindelige hud og hår klager og de behandlinger til rådighed for dig, hvis du har en særlig lidelse. Vi har også huse praktiske råd og tips om skønhed råd om, hvordan for at sikre din hud og hår er i tip-top stand. Diskussionsfora giver dig også mulighed for at diskutere og problemer, du måtte have eller lade andre kender nogen råd, du gerne vil give videre.

Hud

Hud og hår fakta

Du vil også finde artikler om hudpleje, plus tips til sol sikkerhed. Endelig får vi til roden af ​​hår problemer, fra skaldethed til headlice.
Photodisc - eksem

Eksem

Eksem er en almindelig tilstand. Atopisk eksem påvirker omkring 10 til 20 procent af skolebørn og 3 til 5 procent af de voksne i Europa, og det bliver mere almindeligt
Photodisc - spørg lægen

Hud spørgsmål

Et arkiv af spørgsmål vedrørende huden, som vores in-house GP har besvaret. Måske dit spørgsmål allerede er blevet spurgt og besvaret?
Spørg lægen

Hår spørgsmål

Et arkiv af spørgsmål vedrørende hår, som vores in-house GP har besvaret. Måske dit spørgsmål allerede er blevet spurgt og besvaret?
Behandlinger

Behandlinger for hud og hår

Her finder du et udvalg af behandlingsmuligheder for hud og hår.