Toaler

Hjemmelavet skønhedsprodukter

Som læge med en kærlighed naturlige produkter har Hamdan brugt en masse tid på at undersøge naturlig hudpleje opskrifter.

Penge er måske ikke i overflod for mange af os i øjeblikket, men vi kan stadig sikre vi har sund hud.

Dr. Lamees Hamdan, grundlægger af hudpleje mærke Shiffa deler nogle af hendes opskrifter til ressourcestærke hjemmelavet hudpleje væsentlige.

Som læge med en kærlighed naturlige produkter har Hamdan brugt en masse tid på at undersøge naturlig hudpleje opskrifter og har fundet mange, der har været brugt af generation efter generation.

Her er nogle flere af hendes favorit fund.

  • Orientalske masker og scrubs overvejende bruge havre, honning, citron og yoghurt. Du kan spille rundt med disse ingredienser og tilføje uanset er tilgængelig i dit køkken, såsom mosede ½ tsk gurkemeje (eller i pulverform henna), ¼ tsk gær blandet med varmt vand.
  • Arabien er Rose vand, som vi sætter i te, på frugt og desserter. Det gør en effektiv toner til huden - især når de blandes med lige dele af agurk saft.
  • En anden stor ansigtsmaske er 1 spsk pulveriseret æble, yoghurt, havre og ½ tsk honning og citron. Anvend på dit ansigt som en maske til 10 minutter, og derefter krat off. Jeg anbefaler at bruge denne maske to gange om ugen. Det er virkelig lysner huden (hvis du har meget tør hud add ½ tsk mandel-eller olivenolie - uanset hvad du har i køkkenet). Æblet har en naturlig frugtsyre, som hjælper dødt væv væk døde hud og citron eksfolierer døde celler, præciserer tilstoppede porer og lysere i huden og hjælper med at kontrollere talgproduktion.
  • Da huden er det største organ i kroppen, er det også vigtigt at fodre den indefra-ud. Bestanden op på avocado, havregryn og citrusfrugter. En anden stor hud booster er tabbouleh som ofte indeholder persille - en forbløffende lægeurt, dejligt at smag og behagelige til maven. Det er en meget alsidig plante og hjælper kroppen at genvinde sundhed. Roden indeholder calcium, B-kompleks vitaminer og jern. Det er en kilde til magnesium, calcium og kalium. Persille er høj i vitamin A, beta-caroten og C-vitamin og et godt valg for knogle sundhed med vitamin K.

Andre mennesker også læse:

Hjemmelavet skønhedsprodukter. andre mennesker også læse.
Hjemmelavet skønhedsprodukter. Andre mennesker også læse.

Detox dine relationer: nogle relationer er giftige for vores organer samt vores sind.

Sådan at forvise pessimisme: teknikker om, hvordan man finder et mere positivt syn på livet.

Skulle du ændre dit job?: pres fra din chef, irriterende kolleger, kedelig arbejde.