Toaler

Behandlinger for mave-og tarmproblemer

Behandlinger for mave-og tarmproblemer

I dette afsnit kan du finde information om de forskellige lægemidler til fordøjelse. Glem ikke dette er kun en vejledning - tal med din læge eller apoteket, hvis du har spørgsmål om behandlingen.

Svesker

Behandlinger for forstoppelse

Har du forstoppelse? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige afføringsmidler til rådighed til at yde nødhjælp.
Woman bedrift mave

Behandlinger for Crohns sygdom og colitis ulcerosa

Har du har Crohns sygdom eller colitis ulcerosa? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige lægemidler, der anvendes til at reducere inflammation i din tarm.
Toiletpapir

Behandlinger for diarré

Har du har diarré? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige behandlinger.
Kvinde bedrift brystet

Behandlinger for fordøjelsesbesvær, halsbrand og vind

Har du fordøjelsesbesvær, halsbrand eller vinden? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige medicin til rådighed for at lindre dine symptomer.
Toilet skilte

Behandlinger for irritabel tyktarm

Har du irritabel tyktarm? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige medicin til rådighed til at hjælpe denne tilstand.
Bekymret kvinde

Behandlinger for pæle

Har du bunker? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige behandlinger.
Kvinde holde varmedunk til maven

Behandlinger for mavesår

Har du et mavesår? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige medicin til rådighed til at behandle sår og lindre dine symptomer.
Bekymret kvinde

Behandlinger for sygdom og opkastning

Har du sygdom og opkastning? I dette afsnit kan du finde information om de forskellige anti-sygdom medicin til rådighed til at hjælpe.