Toaler

Aldring yndefuldt: supermodel skønhed hemmeligheder

Vi beder seks af verdens mest succesfulde modeller Hvad er deres hemmeligheder til ser fabelagtig i fyrrerne.

De var de dronninger af catwalk i 90'erne, og nu de super sexede seks er tilbage på mode. Vi afslører supermodel hemmeligheder til ældre med ynde.

Elle MacPherson

Den 48-årige Aussie skønhed har vist sig at være langt mere end bare et kønt ansigt, med et bedst sælgende kollektion af lingeri og skønhedsprodukter. Mum til to sønner, Aurelius Cy, 9, og 14-årige Arpad Flynn.

Hvad er hendes hemmelighed? "Jeg spiser økologisk, og jeg vil opfordre alle til at give det en go," siger Elle af hemmeligheden til hendes fab udseende og tilføjer, at hun også nyder at arbejde ud, når hun kan.

"Jeg har aldrig været fanatiske om sport, men jeg elsker at køre - Jeg forsøger at gøre seks miles tre eller fire gange om ugen." Den langbenet blonde skønhed, der gjorde den afslappede beach babe se hendes egen, er laidback om behovet for at se godt ud, som hun bliver ældre.

"Der er pres på mig til at se godt ud, men ikke så meget, at jeg var nødt til at tvinge mig selv ind i en streng øvelse regime, så snart mine sønner blev født," siger hun, insisterede på, at hun tog sin tid at kaste graviditeten pounds.

"Det er latterligt," tilføjer hun. "Det er som om der er denne konkurrence for at se, hvem der kan tabe den hurtigste efter en baby. Det er usundt for både mor og barn. "

Helena christensen

Hun kan være 43 år, men det er tydeligt at se, at Helena har stadig en bikini organ til at dø for. Men da hun blev beskrevet som "den smukkeste organ i verden" af Versace, lo hun det.

"Det generer mig ikke at høre, at overhovedet. Men det er bare din krop, det er ikke ligesom nogen siger du har en stor, interessant, komplekse sind. '

Hvad er hendes hemmelighed? Helena kan have været velsignet med en fabelagtig tal, men det betyder ikke, at hun ikke behøver at arbejde på at holde det på den måde, ligesom alle andre.

Og at afværge udbrud af kærlighed håndtag Helena bruger god gammeldags øvelse. "Jeg har faktisk startede svømning og jeg gør kick boksning også.

Det er første gang i mit liv, at jeg har tænkt mig selv, min krop og fysisk at tage sig af det og ikke for eventuelle forfængelige årsager. Det er ligesom slankekure. Jeg kunne ikke selv fjernadgang gå der, fordi jeg så er besat af mad.

Jeg vil hellere dø end at gøre det. Jeg har så meget respekt for folk, der har til kost og tænke på deres vægt. Det må være det sværeste, hårdeste ting, siden fødsel. "

Christy Turlington

Den 43-årige europæiske skønhed, der har været gift med skuespilleren Ed Burns siden 2003, overraskede mange, da hun byttes catwalken for universitetet på højden af ​​sin karriere.

Siden da Christy, der er mor til 8-årige Grace og Finn, i alderen 6, har gået på at skrive bøger om yoga, samt frigive hendes egen serie af yoga-venlige etisk tøj kaldes Nuala.

Hvad er hendes hemmelighed? "Yoga er den absolut bedste sæt værktøjer, jeg kan anbefale til at hjælpe én til at føle og se ens absolut bedste på alle alderstrin, siger Christy, der er klart bevis på, at hendes livsstil gør sit gode.

Efter at være hooked på yoga siden hendes første klasse i en alder af 18 har hun gået på at studere Ayurveda og spiser at afspejle hendes dosha.

»Gennem mit praksis af yoga jeg blev trukket til Ayurveda, en søster filosofi, og også til ting, der er generelt bedre for mig," siger hun med at gøre sundere valg.

"Min kost har gradvist ændret. Jeg oprigtigt føler, at skønhed i høj grad kommer indefra. Når du er afbalanceret og når du lytter og deltage i til behovene i din krop, sind og ånd, din naturlige skønhed kommer ud. "

Cindy Crawford

Det faktum, at hun ser bedre ved 46 end de fleste 26-årige kan ikke have undgået at mor-of-to, men Cindy er beskeden om hendes skønhed, sjov, "Selv jeg ikke vågner op ligne Cindy Crawford! ' Illinois indfødte, der er gift med Rande Gerber, har så stor siden have hendes to børn, 13-årige Presley og datter Kaya, alderen 11.

Aldring yndefuldt: supermodel skønhed hemmeligheder. whatandrsquo, s hendes hemmelighed?
Aldring yndefuldt: supermodel skønhed hemmeligheder. Hvad er hendes hemmelighed?

Hvad er hendes hemmelighed? The Zone Diet er ansvarlig for Cindy fantastiske figur i fyrrerne, hvilket betyder at hun kan spise masser at holde hendes energi niveauer højt.

"Jeg kan lide at spise, jeg kan lide at lave mad, og jeg ser ikke godt ud, når jeg er super-mager," siger hun. "Jeg vil hellere føle sig sund og fit og har nogle energi. '

Hendes kostplan: kontrollerede portioner med omhyggeligt afbalancerede måltider består af 40 procent kulhydrater, 30 procent protein og 30 procent fedt.

"Jeg snack mellem morgenmad og frokost," siger Cindy af hendes spise-lidt-og ofte regime. "Så igen ved 04:00, så jeg ikke sulter, når jeg sætter mig ned og spise aftensmad."

Claudia Schiffer

"Jeg tror kvinder i 40'erne faktisk ser mere sund og fit end nogle piger i 20'erne," siger den tyske supermodel, der er 41. Claudia er gift med instruktøren Matthew Vaughn og mor til 9-årige Caspar, Clementine, i alderen 7 og 2-årige Cosima.

Hvad er hendes hemmelighed? Modellen har udgivet flere keep-passer dvd'er og klart nyder motion, siger, at det er en af hemmelighederne til hendes store udseende.

Hendes primære kost Hemmeligheden er fyldt op med ubegrænset frisk frugt til morgenmad, selvom hun undgår citrusfrugter, der er for sure, og holde det enkelt med kogte grøntsager og fisk til frokost og middag. "Jeg spiser tre måltider om dagen, og ikke kost," siger hun.

Linda Evangelista

Med hendes katteagtige øjne og fantastiske kindben var Linda, 47, den oprindelige supermodel, men er nok mest berømt for citatet, at hun ikke ville komme ud af sengen for mindre end 7470€ om dagen. (Dette er i øvrigt en mis-citat - hun faktisk sagde, at hun ikke ville vågne op for mindre end 7470€ om dagen)

Hvad er hendes hemmelighed? Yoga har hjulpet Linda hoppe tilbage i form og forblive slank siden have sin søn Augustin, nu 5. "Jeg gør ikke kost," hun har sagt i fortiden.

"Jeg ved bare ikke spise så meget, som jeg gerne vil." Graviditet gav hende mulighed for at forkæle sine cravings, og nu er hun lykkeligere end nogensinde med hendes figur.

Andre mennesker også læse:

10 kendte skønhed tricks for dig at prøve: nogensinde spekuleret over, hvordan nogle berømtheder synes at se endnu mere fantastisk som årene fremskridt?

3 af de bedste anti-aging cremer til kroppen: tænker på at få din krop sommer klar? Disse cremer vil hjælpe.

10 skønhed innovationer, der vil ændre dit liv: 10 geni skønhed innovationer, der lover at forvandle dit udseende.