Toaler

Svimmelhed, kvalme og hørelse problemer

Spørgsmål

For mig at høre og få en bedre fornemmelse af mine omgivelser jeg nødt til at knibe min næse og blæse gennem det.

Jeg så føler bedre for måske en halv time, men så nødt til at gentage ovenstående.

Mine indre ører føles tør, ligesom mit hoved.

Undertiden efter at gøre ovenstående, synes alt at spinde for omkring tre minutter, og på dette tidspunkt føler jeg syg. Jeg ved ikke, om det er relateret til min depression eller en sinus problem eller infektion.

Dit råd ville meget være værdsat.

Svar

De symptomer, du beskriver skyldes problemer med hævelse og blokering i rørene forbinder indersiden af ​​ørerne og de øvre luftveje (det eustakiske rør).

Disse passager eller rør er vigtige, fordi de tillader trykket i og uden hvert øre til at blive udlignet, så trommehinden til at vibrere frit og dermed overføre lydbølger normalt på den høreapparat i øret.

Hvis dine rør ikke fungerer tilstrækkeligt, kan din hørelse blive påvirket. Som du siger, at klemme næsen og blæser gennem det rydder blokeringen for et stykke tid og dine ører pop.

Da det har stået på i otte måneder, er det sandsynligt at være et kronisk bluetongue problem skyldes andre årsager vedrørende næse eller bihuler.

Spinding og kvalme er relaterede symptomer, hvilket indikerer, at alt ikke er godt med balance apparatur inden øret (r).

En yderligere vurdering af problemet er tilrådeligt, så passende rådgivning og behandling kan gives.

Må ikke føler, du ville være spild af lægens tid, det er helt sikkert noget, han kan meget vel være i stand til at hjælpe dig med og gøre dig føle sig meget bedre.

Det er ikke relateret til depression, men hvem ved, når du føler dig bedre i denne henseende måske humøret vil løfte så godt.