Toaler

Post-nasal drop

Spørgsmål

Jeg tror, ​​jeg lider af 'post nasal drop'. Jeg har konstant at spytte i et væv i løbet af dagen.

På måltider jeg har normalt at spytte en halv snes gange for at aviod sluge en tyk, klar slim. Ofte har jeg uvilkårligt gylpe mad og endda drikkevarer (herunder vand).

En halv pint af slim eller derover (med mad og drikkevarer, suspenderet i den) vil pludselig bryde ud fra min mave halvvejs gennem et måltid). Dette sker mindst to gange / uge.

Den medicin, som jeg i øjeblikket jeg tager, er Clarityn og Flixonase reducere mine symptomer med omkring 20 procent.

Jeg ville være taknemmelig, hvis du kan hjælpe.

Svar

Post-nasal drop er en almindelig og generende symptom, men det normalt ikke giver anledning til sådanne alvorlige symptomer, som du beskriver.

Post-nasal drop henviser til produktionen af ​​naturligt forekommende slim fra de nasale passager i en større end normal mængde.

Slim langsomt glider ned ad bagsiden af ​​halsen og ind i maven, hvor den fordøjes.

Især efter en kold, kan slim bliver mere bluetongue og tyk og giver anledning til følelsen af ​​en klump i halsen, eller en følelse af hele tiden at ville rømme.

Selv et irritationsmoment, er slim normalt en utilstrækkelig mængde til at forårsage opkastning og jeg føler, at det er et symptom, som skal bringes til din praktiserende læge opmærksomhed.

Det kan være, at din konstante spytte betyder, at du sluger luft, og dette kan forårsage pludselige smertefri opkastning.

Også den mere du spytte, jo mere dine spytkirtler vil kompensere ved at producere spyt, og dette kan være at skabe en ond cirkel af overproduktion.

Jeg foreslår et program for gradvis at forsøge at spytte mindre og mindre. Dette skulle give spytkirtlerne at vende tilbage til et mere normalt niveau for produktion.

Dette bør afspejles i en betydelig forbedring af dine symptomer.