Toaler

Graviditet fakta

Graviditet fakta

Graviditet og barsel er en spændende og foruroligende tid. Der er begrænsninger på, hvad du kan spise, hvordan du kan udøve og dine racing hormoner kan spille kaos med din krop. I dette afsnit kan du finde råd om alt fra undfangelsen til faktablade om alle aspekter af børnepleje og småbørn.

Infertilitet

Infertilitet

Der er mange ting, der kan gå galt, når du forsøger at blive gravid. Fertilitet er et meget komplekst system med mange processer. Vi diskuterer dine muligheder, hvis du har problemer.
Conception

Conception

Vi tilbyder hjælp og rådgivning om test for at sikre, at du er gravid, og hvad de skal gøre i løbet af denne delikate fase af din graviditet. Vi diskuterer også dine muligheder, hvis graviditeten er uplanlagt.
Sundhed

Graviditet sundhed

Tillykke på din graviditet! Dette afsnit tager et kig på din livsstil, og med et par tweaks kan du sikre dig og din voksende baby er i den bedste sundhed.
Komplikationer

Komplikationer i graviditeten

Vi ønsker alle en graviditet uden komplikationer, men nogle gange opstår problemer. Vi ser på nogle af de mest almindelige medicinske problemer, der kan ske i løbet af din graviditet.
Scanner

Tests scanninger og eksamener

Der er et stort udvalg af scanninger, prøver og eksamener, som kan hjælpe med at sikre dit barn udvikler sundt. Vi ser på dine muligheder for netop din situation i hele dit preganancy.
Labour

Labour og fødsel

Når arbejdskraft begynder alt kan være en forhastet beslutning. Vi hjælpe med at sætte dit sind i ro med dig alle de informative tips og vejledninger til procedurer, du har brug for med hensyn til dit arbejde.
Dit helbred

Dit helbred efter graviditet

Dens naturlige at investere al din tid og opmærksomhed på sundheden for din nye medlem af familien. Nogle gange er det vigtigt også at se, hvordan du gør, og overvåge din egen sundhed.
Ny baby

Ny baby (første seks uger)

Vi ser på de første seks uger af dit barns udvikling. Dette afsnit giver råd om alle de store sundhedsmæssige problemer, som kan opstå, og de måder at håndtere dem.
Baby

Baby (1-15 måneder)

Din lille baby vokser hurtigt, og i hele denne tid, de vil møde alle de bedste milepæle. Vi ser på nogle af de vigtige etaper din baby vil nå og passere.
Toddler

Toddler (16-21 måneder)

Din baby er en baby ikke længere og blive en fuldt udbygget individ med egen personlighed. Vi tilbyder nyttige råd til at gøre det bedste ud af deres udvikling og vækst.