Toaler

Få smart med farve

Prøv altid et produkt, hvor du rent faktisk kommer til at bære det og gå udenfor i dagslys til at se, hvad det egentlig ser ud.

Med de rigtige produkter, farver og korrekt anvendelse, kan du fremtrylle et mere ungdommeligt og levende version af dig.

Pick orange en øjeblikkelig boost

Opløftende appelsin udstråler varme og glæde. 'Et strejf af terracotta eller abrikos omkring øjnene og støves løbet kindben er et vidunderligt blødt sommer opdatering til alle hudtoner, fra lyseste til de mørkeste, siger make-up artist Carol Brown.

"Det er en rigtig wake-up call, hvilket gør trætte øjne og en jaded teint ser sund og levende." Nervøs om at bære for meget appelsin? 'Du kan holde din grundlæggende make-up og blot tilføje en pop af fersken til kinderne, "siger Carol.

"Folk vil ikke helt ved, hvad det handler om dig, der synes bedre, men de vil kommentere på, hvor godt du ser ud."

Tip: Prøv altid et produkt, hvor du rent faktisk kommer til at bære det - ansigt, kinder eller læber - og gå udenfor i dagslys til at se, hvad det egentlig ser ud.

En lift til låg: Påfør en neutral base farve til at udjævne øjenlåg, og ikke bruge appelsin lige ved siden af den sidste linje eller øjne kan se ømme.

Sunny kinder: Anvend soft koral eller en varm bronzing pulver på tværs af kinderne: »Det giver en netop blevet-on-ferie virkning.

Plumper læber: »A gyldenbrune gloss, der stadig lader varmen i dit eget læbe farve show gennem giver en moderne, plumping udseende. '

Få smart med farve. pick orange en øjeblikkelig boost.
Få smart med farve. Pick orange en øjeblikkelig boost.

Ungdommelig hænder: 'Sørg appelsin polish er ikke alt for gul, så det gør ikke huden ser rødere, og smigrer mere modne hænder.' tilføjer Carol

Åbn dine øjne til aubergine og blomme

Dyrke en passion for bær nuancer. 'Purple er et godt alternativ til neutrale brune og grå, "siger Carol. "Det er meget mere sjov og optimistisk, og vil give din øjenmake-up en øjeblikkelig sæsonmæssige opdatering."

For at få dette udseende, så prøv en rig lilla skygge langs låget nær piskeslag for en flash af let-to-wear farve.

Eksotiske øjne: Bourgogne og bær nuancer vil forbedre huden med en smule af sommer farve.

Luscious piskeslag: En anden hurtig og enkel måde at tilføje farve omkring øjnene er med mascara på en subtil nuance.

Eksperimenter med blomme mascara - en af ​​vores favoritter, da det er let på øjet. "Tænk på det som en varm brun, der vil hjælpe med at bringe ud farven på dine øjne, fra lys blå til den mørkeste brune, siger Carol.

Fed røde læber til enhver alder

Uanset din alder eller hudfarve, et rent ansigt og røde læber er et modernisering look, "siger Carol. 'Et strejf af lysreflekterende concealer til at lysne munden området og sløring linjer indgået et samarbejde med en livlig rød læbe farve er instant fabulousness.

Og reds kan let personlig for at lave en høj, fed erklæring eller en blødere hvisken farve.

Brug fed farve: Påfør direkte fra kuglen (det vil snart forme til formen på dine læber), så blødgøre kanten med en finger eller en læbe pensel. På den måde får du en meget intens farve i midten og en blødere kant, der efterligner den måde, læber naturligt fade i farver på den yderste kant.

Subtle plet: Påfør læbestift, orlov til et par minutter, så pigment til at tage, og derefter skamplet for at skabe en langvarig pletten. Økonomisk, også fordi det betyder, at du kan støve ned næsten ikke brugt lyse røde og lyserøde læbestifter du ikke var modig nok til at bære.

Tællerne er fyldt med friske nye nuancer til sommer.

Andre mennesker også læse:

Sådan øge din naturlige udstråling - snyde med make-up!: genvinde din glød med den rigtige make-up produkter.

Kreative negle: vores foretrukne nye produkter: at give dine negle en godbid med vores pick af farverige nuancer.

3 af de bedste hår-redning køber: find den perfekte produkter til at holde dit hår i god stand.