Toaler

Adult ADHD

Adult ADHD

Tænk ADHD, tror hyperaktive børn. Men for 60 procent af disse børn, fortsætter sygdommen ind i voksenalderen og kan give problemer med relationer og på arbejdet. Her finder du oplysninger om de spørgsmål, der påvirker voksne og teenagere.

Photodisc - få hjælp

Få hjælp

Er du bekymret for, at du måske har ADHD? Vi har et symptom checkliste for voksne ADHD og rådgivning om, hvad du skal gøre, hvis du har mistanke om det.
Photodisc - ikke bare en barndom lidelse

Ikke bare en barndom lidelse

I de senere år er det blevet anerkendt, at ADHD kan fortsætte ind i voksenalderen. Vi ser på, hvordan voksne ADHD er anderledes til barndommen ADHD.
Getty-studier og arbejde

Studere og arbejde

Teenagere med ADHD er mere tilbøjelige til at have specifikke indlæringsvanskeligheder end deres jævnaldrende. Få nogle råd og tips her på hvordan at revidere til eksamen.
Getty-hvordan kan jeg vide

Hvordan kan jeg vide, om jeg har ADHD?

Det anslås, at i op til tres procent af tilfælde af ADHD, symptomerne fortsætter ud over barndommen. Find ud af, hvordan det er diagnosticeret, og hvad din læge kan gøre.
Getty-00:59

Én til én

ADHD kan have en markant effekt på relationer i teenage årene. Vi ser på, hvordan det kan påvirke venner, forældre, søskende, andre familiemedlemmer og partnere.
Coaching

Coaching

Er du nødt til at få coaching? En coach hjælper du bevæger dig fremad, når tingene synes "hængende", og får du flytter til den fase, hvor du ikke længere har brug for deres støtte.
Getty-teenagere med ADHD

Teenagere med ADHD

Medicin, adfærd, narkotika og alkohol, kammerater og venskab og sex og relationer - vi ser på nogle almindelige problemer med tips til at tackle.
Arbejde og ADHD

Arbejde og ADHD

Få råd og tips her på arbejde og ADHD. Vi ser på karrierevalg, søger job, interview tips og ADHD på arbejdspladsen.
Selvværd

Selvværd og ADHD

ADHD kan dybt påvirke selvværd. Lavt selvværd er en af ​​de tegn på ADHD hos børn, unge og voksne. Det er et resultat af upopularitet og manglende sociale færdigheder.

Faktablade

Adult ADHD

Teen ADHD

Arbejde og relationer