Toaler

ADHD fakta

ADHD fakta

Som forælder, er det naturligt at bekymre dig om din afkom. Men nogle gange kan det være svært at finde ud af, om din højt, uartigt barn er normal eller viser tegn på en adfærdsforstyrrelse. I dette afsnit kan du finde råd til at hjælpe.

Photodisc - børn

Bekymret dit barns adfærd?

Masser af forældre bekymre sig om deres børns aktive, larmende adfærd og raserianfald. Vi ser på de mange forskellige ting, der kan have en indvirkning på dette.
Photodisc - børn

Hvad er ADHD?

ADHD menes at være forårsaget af en kemisk ubalance i hjernen. Få ekspertrådgivning om de symptomer, årsager og behandling.
Photodisc - børn

Tegn og symptomer

Hyperaktivitet, impulsivitet og uopmærksomhed er de tre vigtigste symptomer på ADHD. Find ud af hvordan de kan påvirke et barn, og også en forælder.
Photodisc - årsagerne til ADHD

Hvad er årsagen til ADHD?

Vi ved ikke præcis, hvad der forårsager ADHD, men den videnskabelige forskning tyder årsagerne kunne være stort set genetiske, kombineret med nogle andre faktorer.
Photodisc - ADHD kontroversielle

Hvorfor er ADHD kontroversielt?

Nogle eksperter mener, at betingelsen ikke er tilstrækkeligt anerkendt og så mange børn bliver ikke diagnosticeret. Så hvad er problemerne?
Photodisc - hvad næste

Hvad bliver det næste?

Fra at tale med din læge for at tale med dit barns skole, få ekspertrådgivning om, hvad du skal gøre, hvis du tror, ​​dit barn har ADHD.
Photodisc - spørgsmål

Beskæftiger sig med læger Q & A

Hvis du er bekymret for dit barns adfærd, den første anløbshavn ofte din læge. Vi hjælper dig til at forberede din aftale med en praktiserende læge, og også lade dig vide, hvad du vil blive spurgt.
Photodisc - diagnosticere

Hvordan lægerne diagnosticere?

Hvad vil gynækologen forældre, og hvad der vil specialisten ønsker fra dit barns skole? Her er nogle svar på de mange spørgsmål, du kan spørge.

Barndom ADHD

Normal adfærd eller ADHD?

Kom en diagnose

Sameksisterende lidelser

Coping med ADHD

Adfærd problemer

Forældre og ADHD

Skole

Behandling

Behandling ADHD

Medicin

Psykologisk behandling